Nyt fra Hjallerup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hjallerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mindre arbejdsulykke

Mandag omkring kl. 1300 skete der en arbejdsulykke på Skalhøje i Nibe. En minigraver var i færd med at flytte noget jord, og pludseligt væltede minigraveren. Maskinføreren slap uskadt fra uheldet.

 

Indbrud i villa

I perioden fra mandag den 5. december til mandag den 12. december blev der lavet indbrud i et hus på Ågårdsvej i Hals. Gerningspersonen havde aflistet et vindue i entredøren og efterfølgende været rundt i hele huset. Der er endnu ikke overblik over hvad der er stjålet. Der blev sikret DNA spor fra stedet.

Færdselsuheld med materielskade

Mandag eftermiddag kl. 1716 skete der et færdselsuheld på Banegårdsvej i Hobro. En personbil kørte ad Banegårdsvej mod vest og en pludselig defekt ved bilen gjorde, at den trak mod højre. Føreren påkørte derved en bil, der stod parkeret på vejen.

Knallert på motorvejen

Mandag aften kl. 2145 fik politiet en anmeldelse om en knallert på motorvejen ved Hjallerup. Der blev sendt en patrulje til stedet og det lykkedes at få hold i knallerten ved afkørsel 20. Føreren havde ingen hjelm på. Dette indkasserede han en bøde for. Patruljen kørte pågældende til en varmestue i Aalborg.

Spirituskørsel

Tirsdag eftermiddag kl. 1610 bemærkede en færdselspatrulje et mistænkeligt køretøj på Gammel Høvej i Nørresundby. Bilen blev standset og ved den efterfølgende spirituskontrol kunne det konstateres, at promillen var over det tilladte. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

Beruset, narkopåvirket knallertfører

Tirsdag aften kl. 2200 blev der standset en knallert på Brogade i Hobro. Knallerten var uindregistreret og føreren var påvirket af spiritus og narko. Ved visitationen blev han endvidere fundet i besiddelse af ca. 7 gram amfetamin. Føreren kan nu se frem til at modtage bødeforlæg for alle forseelserne.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi