Intern Teknisk Sælger søges til Hosta Industries - Kom med på holdet og vær med til at levere skræddersyede løsninger

Profilbillede
dato

Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med intern salg, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig teknisk indsigt? Så er det måske dig, vi leder efter.

På vegne af Hosta Industries i Hjallerup søger Randstad en intern teknisk sælger til en fast stilling.

om Hosta Industries
HOSTA er kendt og anerkendt for at levere høj kvalitet til tiden, samt velovervejede løsninger til kunderne. Alle løsninger tager udgangspunkt i kundernes unikke behov, og fundamentet for virksomhedens succes er dygtige og motiverede medarbejdere. Der er på de markeder Hosta bevæger sig indenfor stor efterspørgsel efter eksisterende samt nye løsninger, hvorfor vi ønsker at udvide vores stærke salgsteam med en tekniker til at indgå i salgsafdelingen.

om jobbet
Du bliver en del af salgsafdelingen, der for nuværende består af dygtige teknikere og sælgere, samt en dedikeret leder. Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige artede opgaver, både interne samt kunderelaterede, både selvstændigt men også med dine kollegaer. Med fokus på kundeservice, kvalitet, leveringsperformance, så vil dine primære opgaver være som følger:
• Tilbudsgivning og ordrebehandling
• Oprettelse af salgsordrer, kalkulations- og produktionsgrundlag
• Intern koordinering med produktionen
• Udregne pris, oprette og afsende tilbud
• Opfølgning af tilbud og afklaring af tekniske spørgsmål
• Koordinering med kunder
• Kontakt til indkøb, logistik og leverandører
• Andre ad hoc opgaver

Din succes i jobbet afhænger i høj grad er samarbejde og koordinering.

din profil
Vi forestiller os, at du kommer med en teknisk baggrund som smed eller industritekniker, produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende.

Som person er du initiativrig og vedholdende og ejer dine opgaver fra start til aflevering. Du er serviceorienteret og trives i en rolle med kontaktflader både internt og eksternt. Du bringer positiv energi ind i arbejdsmiljøet og evner samtidig at lytte og skabe gode relationer.

Derudover vil det være en fordel, at have erfaring med følgende:
• Praktisk erfaring fra lignende stilling, gerne inden for industrien
• Erfaring med brug af ERP-systemer
• Læse og forstå produktionsgrundlag 2D og 3D tegninger
• Gode kommunikative evner

der tilbydes
Du vil blive en del af en veletableret virksomhed præget af tæt samarbejde. Du vil derfor tiltræde en rolle med stor mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af en positiv og uformel omgangstone, hvor der sættes pris på højt humør og smil i hverdagen.

Stillingen er en 37-timers stilling med fleksible arbejdstider. Det meste af teamet møder fra 07.00-15.15.

Løn efter kvalifikationer, herunder fritvalgskonto og pension.

ansøg
Vi leder efter en medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Send os dit CV snarest, da vi løbende afholder samtaler og ansætter, når den rigtige er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Emma Skovgaard på tlf. 48 80 27 01.

Denne rekruttering håndteres af Randstad, og alle henvendelser bedes rettes hertil.

om randstad
Randstad er verdens største HR-udbyder og ‘partner for talent’. Vi giver lige muligheder til alle uanset baggrund og hjælper kandidater med at forblive relevante på et hastigt skiftende arbejdsmarked. Vi tror på et inkluderende arbejdsmarked, hvor alle kan være sig selv og føle sig velkomne.
Vores markedsindsigt og store kendskab til arbejdsmarkedet hjælper virksomheder med at opbygge en kvalificeret, mangfoldig og fleksibel arbejdsstyrke, og vi støtter mennesker og virksomheder i at nå deres fulde potentiale. Det er det, vi er her for, og det er det, der motiverer os hver dag.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group. Vi formidler dagligt arbejde til over 600.000 mennesker verden over og er førende inden for rekruttering, karriererådgivning og fleksibel arbejdskraft i Danmark, med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-09-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6086146

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet