Hjallerup kirke søger barselsvikar for IT/kommunikationsmedarbejder

Profilbillede
dato

Hjallerup Kirke er en aktiv kirke, der bestræber sig på at være kirke både for og med folk i sognet.

I disse år oplever vi ved kirken en vækst og udvikling svarende til byens udvikling, og dersor søger vi en barselsvikar for vores IT-medarbejder med særlig ansvar for vores kalender og PR.

Stillingen er på 10 ugentlige timer og er ledig fra 1. februar 2024. Fleksibel arbejdstid, dog skal nogle timer ligge torsdag formiddag i Hjallerup Kirkehus. 

Vi søger en engageret, selvstændig og initiativrig medarbejder, som har gode formidlingsevner og kan kommunikere til alle relevante målgrupper i sognet, ved brug af både avis, hjemmeside, kalendersystem og sociale medier. Ud over PR-delen, vil du blive ansvarlig for opdatering og organisering af kirkens digitale kalendersystem - ChuchDesk. 

Som medarbejder ved Hjallerup Kirke vil du komme til at indgå i et fællesskab med de øvrige medarbejder, menighdsrådet og kommunikationsgruppen. Det vil være en fordel. hvis du har et kendskab til det folkekirkelige miljø og ønsker at bidrage til et fælles fodslag ved Hjallerup Kirke.

Du er velkommen til at kontakte formanden for menighedsrådet, Anna Storgaard telf. 60331465 mail: annloustorgaard@gmail.com. 

Ansøgningsfrist d. 18. december 2023  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HJALLERUP KIRKES MENIGHEDSRAAD, Hjallerupvej, 9320 Hjallerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-01-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5943592

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet