En af få: Tina er en privatpraktiserende ergoterapeut, der gør en positiv forskel

Tina var alt for tit vidne til at retningslinjer og instrukser var vigtigere end det menneske, som det hele handlede om. Derfor startede hun sit eget (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Tina Dahl Mortensen er en erfaren ergoterapeut, med mere end 20 års erfaring i Region Nordjylland, der har valgt at tage springet og blive privatpraktiserende for at kunne levere skræddersyede og kvalitetsorienterede ydelser til sine kunder.

Nordjysk Ergoterapi, hendes private praksis, fokuserer ikke kun på individuel genoptræning, men også på at forbedre arbejdsmiljøet i nordjyske virksomheder.

“Jeg havde gennem længere tid haft lysten til at blive privatpraktiserende. Jeg havde et ønske om at kunne have mere bestemmelse over, hvad jeg leverer af ydelser og ikke mindst at jeg ville kunne levere den kvalitet til mine kunder, som jeg gerne vil. Jeg var alt for tit vidne til at retningslinjer og instrukser var vigtigere end det menneske, som det hele handlede om.”

Sådan forklarer Tina, der også havde et stort ønske om at bidrage til et bedre arbejdsmiljø ude i de nordjyske virksomheder. 

“Der er i dag alt for mange sygemeldinger, hvor årsagen stammer fra kroppens bevægeapparat og sådan behøver det ikke være.”

Tina har en imponerende baggrund med videreuddannelser inden for forskellige områder, såsom Master i humanistisk sundhedsvidenskab og praksisudvikling, smertebehandling, sansebehandling og behandling af angst.

Disse kompetencer ønskede hun at anvende til at gøre en positiv forskel for andre mennesker, og det blev en af de primære motivationsfaktorer for at tage skridtet ind i privatpraksis.

Fleksible løsninger for virksomheder og private
“Nordjysk Ergoterapi er fleksibel og skaber altid skræddersyede løsninger både for virksomheder og private. Vi ser hele mennesket og hele virksomheden, og vi arbejder altid i tæt dialog med vores kunder. Vi er troværdige og holder altid, hvad vi lover. Vi siger også med det samme, hvis det ikke er noget, vi kan hjælpe med.”

“Ingen skal benytte Nordjysk Ergoterapi uden at have effekt af det,” understreger Tina.

Tina tilbyder en bred vifte af ydelser, herunder komplette APV-løsninger og individuel ergonomisk vejledning til virksomheder. For private tilbyder hun genoptræning efter sygdom eller ulykke, genoptræning af arm/hånd, smertebehandling og sanseintegration.

Hendes fokus er at skabe en positiv forskel i hverdagen for både børn og voksne, der kan have gavn af ergoterapeutiske interventioner.

Ønsker udvidelse
Siden opstarten af Nordjysk Ergoterapi er det gået stille og roligt fremad for Tina. Hun har opnået tilfredshed hos både virksomhedskunder og private klienter, der alle roser den leverede indsats.

“Ting tager tid, og jeg har brugt lang tid på at bygge min virksomhed op. Jeg har haft en del virksomheder og også private kunder, som alle heldigvis udtrykker enorm stor tilfredshed med det jeg har leveret.”

I øjeblikket arbejder Tina på at udvide sin praksis ved at ansætte en administrativ medarbejder til at håndtere opgaver, hun ikke selv mestrer.

“Jeg arbejder lige nu på at ansætte en adm. medarbejder til at hjælpe med alt det, som jeg ikke er god til. Jeg har stadig klinik på min hjemadresse, men arbejder mest ude i folks eget hjem eller ude i virksomheder.”

Med en passion for sit arbejde og en dedikation til at forbedre livskvaliteten for hendes klienter ser det ud til, at Tina Dahl Mortensen og Nordjysk Ergoterapi er på vej til at blive en betroet aktør inden for privat ergoterapi i Nordjylland.

Du finder meget mere om Nordjysk Ergoterapi på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nordjysk Ergoterapi