Døgnrapporten i Hjallerup: tirsdag den 2. november

Profilbillede

Hjallerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel uden førerret og konfiskation af køretøj

Natten til tirsdag kl. 0118 blev der standset et køretøj på Algade i Hjallerup. Føreren havde ikke erhvervet førerret til køretøjet, og han blev sigtet for det. Det var ikke første gang, at han kørte bil uden førerret, så derfor blev bilen konfiskeret på stedet.

Færdselsuheld med beruset fører

Mandag aften kl. 2210 skete er et færdselsuheld på Løkkensvej ved Søndre Harrritslev v. Hjørring. Føreren af en personbil kørte at Lønstrupvej i retning mod øst. I krydset Løkkensvej og Lønstrupvej overså han sin ubetingede vigepligt og var ikke opmærksom på udformningen af udmundingen i krydset. Dette bevirkede, at han fremfor at anvende kørebanen kørte i grøften. Da politiet kom frem til stedet kunne de konstatere, at promillen var alt for høj til at kunne køre bil. Føreren blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.


Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft 

Fra i dag, d. 1. november 2021, træder de såkaldte politigarantier i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder. Læs mere her. 


Formodet gerningsmand til indbrudsbølge efterlyses: Har du set noget? 

Flere villaer i Hobro by har de seneste tre uger været ramt af villaindbrud. Politiet i Hobro har siden efterforsket sagerne intenst, og efterforskerne er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand. Derfor søger man vidner. Ring 114 med informationer. Læs mere her.Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk